SGK RANDEVU SİSTEMİ HK.

Reçete teslim işlemi esnasında istenmeyen bekleme ve uzun kuyrukların önüne geçilmesi amacıyla, Sakarya Eczacı Odası ve Kocaeli Eczacı Odası işbirliği sayesinde oluşturulan ve geliştirmeleri halen daha devam etmekte olan RANDEVU SİSTEMİ siz değerli eczacılarımızın beğenisine sunulmuştur. Bu uygulama sayesinde eczacılarımız Reçete Teslim işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecek ve Sırayı cep telefonlarından anlık olarak takip edebileceklerdir.

03.06.2021 tarihinde Kocaeli SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, Kocaeli Eczacı Odası Başkanı Ecz. Bilal Arpacı, program yazılımı yapan Ecz. Özgür Kumru, Kocaeli SSGM Merkez Müdür Yardımcıları Bio. Mehmet Akkuş ve Ecz. Fatih Özdemir, Eczacı Odası Başkanımız Ecz. Orhan Yontar ve Yönetim Kurulumuz ile randevu sistemi hakkında değerlendirmeler yapılmış ve randevu sistemine geçiş için antant kalınmıştır.

Randevu sisteminin işleyişi aşağıdaki linkte anlatılmış olup üyelerimizin sıra beklemeden reçete teslim edebilmesi için kuruma gitmeden önce randevu alması gerekmektedir.

Üyelerimiz randevu alıp Kuruma gittiklerinde telefon üzerinden “SGK’ya Ulaştım” butonuna basmalı veya SGK binası içindeki numaratörden Randevu Alma ve Check-in (SGK’ya Ulaştım Bildirim) işlemi yapmalıdır, aksi taktirde sistem tarafından "Henüz SGK ya ulaşmamış" gözükeceğinden sırası atlanacaktır. Onay işlemi yapıldıktan sonra gösterge panelinden sırasını hem uzaktan hem de SGK binası içerisindeki ekranlardan takip edebilmektedir. (http://randevu.seo.org.tr/gosterge_paneli.php )

NOT: İade ve doz düzeltme işlemleri için randevu alınmasına gerek yoktur.

Randevu linki için tıklayınız.

Tanıtım videosu için tıklayınız.

04 Haziran 2021 - Okunma Sayısı : 173